Thursday, 3 September 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

24 comments:

  1. Replies
    1. No problem.. tq sbb bg ruang utk blogger macam saya ni :-)

      Delete
  2. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck.. dah jadi follower ke 621 di blog awak :-)

      Delete
  3. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah.... all the best jugak!

      Delete
  4. Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari-hari akak singgah blog mimi tau! :-) good luck jugak

      Delete
  5. hye singgah dari segmen yang sama gd luck n done follow
    http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq follow blog saya ni :-).. singgah slalu yer

      Delete
  6. singgah dari segmen yang sama..good luck
    done follow

    http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq follow blog saya ni :-).. singgah slalu yer

      Delete
  7. salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

    Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

    http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

    ReplyDelete
  8. Salam.Akk singgah sini dari segmen yg sama dan follow sini #25 - Followback okie- TQ :)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq akk follow saya...dah followback dah :-) singgah selalu yer

      Delete